PROMOTIE

Nxt Level promotions is gespecialiseerd in het verzorgen van professionele promotie medewerkers voor uw bedrijf, product of evenement. Organiseert u een evenement of lanceert u een nieuw product en wilt u dit door de meest enthousiaste en spontane promocrew onder de aandacht brengen? Nxt Level promotions biedt de helpende hand! Uw promotiecrew kan bestaan uit dames en/of heren, gekleed in de gepaste outfit voor de promotie. De crew wordt door ons samengesteld op basis van de werkzaamheden en uw gestelde eisen, waardoor het best passende promotieteam voor u aan de slag kan. U kunt onze medewerkers en crews inzetten voor onder andere:

PROMOTIETEAM

Ook voor de inhuur van een geheel promotieteam zit u bij Nxt Level promotions goed. Onze representatieve en communicatief vaardige medewerkers zijn in staat uw product of dienst actief onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Het promoteam kan bestaan uit heren en/of dames en heeft u speciale eisen omtrent kleding, karaktereigenschappen of uiterlijke kenmerken? Geen probleem! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee over de invulling van uw promotieactie.

FLYEREN

Door middel van het uitdelen van flyers kunt u een grote groep bereiken met uw boodschap. De medewerkers van Nxt Level promotions bieden dé uitkomst bij het verspreiden van uw drukwerk. Of de flyers nu uitgedeeld dienen te worden op een beurs, in de stad of tijdens een evenement, onze promotiemedewerkers staan voor u klaar! Heeft u specifieke eisen voor de medewerkers, bijvoorbeeld kledingeisen, taalkennis of karaktereigenschappen? Nxt Level promotions stelt voor u de crew samen die het beste aansluit bij uw flyer-actie. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met de invulling van uw promo-actie.

PROMOTEAM

De promoteams van Nxt Level promotions kunnen worden ingezet daar waar u uw doelgroep wilt benaderen. In het centrum van een stad bijvoorbeeld, of op allerlei beurzen en evenementen. Onze communicatief vaardige en flexibele medewerkers zijn in staat om een merk te presenteren en de doelgroep actief te benaderen. Heeft u vragen over de invulling van uw promotie-actie? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee! Bent u op zoek naar representatieve en gastvrije dames en/of heren voor de promotie van uw bedrijf, product of evenement, of dit nu gaat om het uitdelen van flyers of gadgets, productdemonstraties, mystery visits of garderobemedewerkers, Nxt Level promotions is het promotiebureau dat aan al uw wensen en eisen kan voldoen.

Meer informatie nodig betreft de mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven?

Vul hier dan jouw e-mailadres in en wij nemen contact met je op

Contact ons

 

 

(C) 2016 Website gemaakt door WEBSIET