Promotiemedewerkers gezocht

Makkelijk je geld verdienen? Dat willen we toch allemaal. Als promotiemedewerker bij Nxt Level Promotions is dit mogelijk. 

Heb je een goede babbel? Ben je representatief en ga jij een target niet uit de weg? Dan is werken bij Nxt Level Promotions zeker iets voor jou. Als promotiemedewerker ga jij voor onze opdrachtgevers de straat op. Denk hierbij aan flyer acties, fundraising of straatsales activiteiten. Waar we echt goed in zijn, zijn fundraising acties ter ondersteuning van goede doelen. Ons maatschappelijk belang en onze passie zorgen voor maximale ondersteuning voor onze klanten.

Sollicitatieprocedures vinden wij overbodig. Wij testen je liever tijdens een proefdag. Op deze proefdag kun je je collega’s leren kennen, leren wij jou kennen en jij ons. Dit is naar onze mening de beste manier om te kijken of je in het team van Nxt Level Promotions past.

Je gaat direct mee naar een locatie en wordt gekoppeld aan iemand die jou inwerkt en je kennis laat maken met Nxt Level. Een combinatie van een training off en on the job zorgen er voor dat jij direct aan de slag kunt gaan. Dit is de eerste stap binnen de organisatie.

We proberen op een proefdag de juiste combinatie te zoeken tussen begeleiding en zelfstandig werken. Hiermee testen we direct onze kernwaarden. Weet jij hier goed mee om te gaan en houden we beide een goed gevoel over aan de proefdag? In dat geval gaan we je een contract aanbieden.

Wat verwachten wij van je:

  • Wij zijn op zoek naar mensen die geen negen tot vijf mentaliteit hebben, zelfstandig kunnen werken en een goede dosis doorzettingsvermogen hebben. Je durft het aan om met een target te werken en haalt hier juist je energie uit.
  • Daarnaast heb je een gezonde dosis lef, representatief en durft overal waar je ook komt mensen aan te spreken.
  • Tot slot verwachten wij dat je minimaal 1 dag in de week beschikbaar bent.

Wat mag jij van ons verwachten:

Wat wij van onze medewerkers verwachten geven wij ook terug aan onze medewerkers. Wij zijn ook flexibel en bieden daarom een wekelijks salaris aan en kunt je dagen wekelijks doorgeven voor de week er op. Op deze manier is werken als promotiemedewerker goed te combineren met een eventuele studie. Daarnaast:

  • Verdien gemiddeld 70 Euro per gewerkte dag
  • Doe mee in verschillende bonus systemen
  • Ontvang Sales en verkooptrainingen
  • Verbeter je communicatieve vaardigheden
  • Doorgroeimogelijkheden tot teamleider
  • Wij zorgen voor een uitstekende sfeer om de teamspirit te bewaken, want: Positieve energie, geeft energie
Meer informatie nodig betreft de mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven?

Vul hier dan jouw e-mailadres in en wij nemen contact met je op

Contact ons

 

 

(C) 2016 Website gemaakt door WEBSIET