Nieuw Flyerteam

Makkelijk je geld verdienen? Dat willen we toch allemaal. Als promotiemedewerker bij Nxt Level Promotions is dit mogelijk. 

Heb je een goede babbel? Ben je representatief en ga jij een target niet uit de weg? Dan is werken bij Nxt Level Promotions zeker iets voor jou. Als promotiemedewerker ga jij voor onze opdrachtgevers de straat op. Denk hierbij aan flyer acties, fundraising of straatsales activiteiten. Op dit moment zijn we bezig een nieuw team met mensen samen te stellen die voor ons gaan flyeren om nieuwe promotors te werven.

Sollicitatieprocedures vinden wij overbodig. Wij testen je liever tijdens een proefdag. Op deze proefdag kun je je collega’s leren kennen, leren wij jou kennen en jij ons. Dit is naar onze mening de beste manier om te kijken of je in het team van Nxt Level Promotions past.

Wij willen met dit nieuwe team een nieuwe manier van werken gaan testen waarbij je beloont wordt  op basis van behaalde resultaten. Weet jij die nieuwe topper binnen te halen dan wordt je daar voor beloont.

Wat verwachten wij van je:

  • Wij zijn op zoek naar mensen die geen negen tot vijf mentaliteit hebben, zelfstandig kunnen werken en een goede dosis doorzettingsvermogen hebben. Je durft het aan om met een target te werken en haalt hier juist je energie uit.
  • Daarnaast heb je een gezonde dosis lef, representatief en durft overal waar je ook komt mensen aan te spreken.
  • Tot slot verwachten wij dat je minimaal 1 dag in de week beschikbaar bent.

Wat mag jij van ons verwachten:

Wat wij van onze medewerkers verwachten geven wij ook terug aan onze medewerkers. Wij zijn ook flexibel en bieden daarom een wekelijks salaris aan en kunt je dagen wekelijks doorgeven voor de week er op. Op deze manier is werken als promotiemedewerker goed te combineren met een eventuele studie. Daarnaast:

  • Verdien gemiddeld 50 Euro per gewerkte dag
  • Doe mee in verschillende bonus systemen
  • Ontvang Sales en verkooptrainingen
  • Verbeter je communicatieve vaardigheden
  • Doorgroeimogelijkheden tot teamleider

Wij zorgen voor een uitstekende sfeer om de teamspirit te bewaken, want: Positieve energie, geeft energie

Meer informatie nodig betreft de mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven?

Vul hier dan jouw e-mailadres in en wij nemen contact met je op

Contact ons

 

 

(C) 2016 Website gemaakt door WEBSIET